Heips!

Nyt tulee vaan pikainen päivitys sillä on kiire katsomaan 4D:tä. Kerron tänään mun päivän ostoksista. Eli kävin tänään vähän shoppailemassa. "Äidin lompakolla" :D Mukaani tarttui takki, t-paita, toppi ja hiuspantoja ja ponnareja. Pistän nopeaan kuvat niistä:

913880.jpg Eli ihan normaali harmaa toppi. Näille on aina tarvetta! (H&M)

913881.jpg Oon rakastunut tälläisiin printtipaitoihin. Olen jo pitkään katsellut kun kauppojen hyllyillä on tälläisiä ja päätin itsekin ostaa. Pidän tosi paljon. Ostin koon 38 sillä halusin siitä tarkoituksella löysän. (H&M)

913884.jpg Sitten ostos josta pidän eniten. Eli syystakki. Materiaali näyttää vähän satiinilta, muttei kuitenkaan ole. Kuva vähän vääristelee takkia, mutta hieno se on. Pituus on johonkin takapuolen kohdalle. (tämäkin H&M:mästä)

Tajusin myös että vihdoin olen löytänyt sopivan vaatekappaleen leopardilegginseilleni! Sain ne legginsit tammikuussa, enkä ole käyttänyt niitä vielä kertaakaan. Ongelmana on ollut se, etten ole löytänyt hyvää asua niiden kanssa. Tänään tajusin että ylläoleva musta takki sopii loistavasti:

913882.jpg HUOM! (kuvan salama vähän vääristää takin värejä, sillä oikeasti se ei ole tuommoinen ruskea, eikä noin kiiltävä. Se on oikeasti pikimusta.

Nyt täytyy lopetella, TV odottaa ..

Essi